Hemsida för användaren
Google webbgbg.se

upp till 500:- per år

100 kronors webbhotell
Hostdare ger dig webbhotell för 10$

En domän, 10 Gb SSD Disk, obegränsad bandvidd(skall nog tas med en nypa salt), 5 MySQL Databaser, obegänsat med ftp konton, obegränsat mail konton, 310 gratis applikationer, dygnet runt support, 10 $ om året(cirka 90 kronor). Supporten verkar dock inte vara mycket att ha så detta är inget webbhotell för dig som är nybörjare. Jag testade och frågade om denna host klarade kinesiska tecken i domäner och supporten svarade mig att de inte sponsrar webbhotell. Jag ställde frågan på engelska. Det får mig att misstänka de inte förstår engelska eller så är kunnandet inte det allra bästa. Du får vad du betalar för helt enkelt.


Behöver du endast en mailadress med din domän skall du titta på detta. Behöver du se ut som ett proffs så passa på att få din egen domän gratis.

billigt webbhotell
Här får du 25 Gb plats plus en domän för 180 kronor.
Finns även möjligheter för e-butik för 78 kronor per månad. Prova en e-butik gratis. Tycker du inte den motsvarar dina önskemål är det bara att prova några av all de gratis tillägg du har till, exempelvis, wordpress, Joomla eller drupal.

webbhotell med domän 129 kronor
Webbhotell med domän 129 kronor
. Kan det bli billigare? I detta paketet får du 1,5 Gb plats, 40 GB trafik per månad(räcker mer än väl), 400 applikationer för olika cms(forum, blogg, galleri o.s.v) var du bara klickar och det är klart, du får plats med 10 extra domäner, 15 databaser, antivirus och så en domän i köpet. En annan fördel är att du på detta kontot kan parkera hela 1000 domäner till. Vad väntar du på? Slå till NU>>>

affiliate_link
Obegränsat med plats, databaser, trafik och plats till domäner
Du får även en gratis domän när du skriver på. Just nu är kostnaden endast 1,68$ per månad vilket motsvarar 12,50. Det vill säga du betalar endast 137,50 för ett års webbhotell där du har möjlighet att sätta upp en e-butik med integrerat betalsystem på två minuter, bloggar, joomla och mycket annat med hjälp av några klick med musen. Du får även med 100$ adwords(ökar antalet besökare från google), likadant 50$ marknadsföring på yahoo plus msn och facebook. Här finns även dygnet runt support via telefon, chat eller email. Pengarna tillbaka-garanti när som helst om du inte är nöjd.

gratis doman for livet
Gratis domän för livet
Obegränsad plats, plats för 6 domäner, fri bandbredd, över 100 scripts i softocoulus med vilket du installerar bloggar, forum, wikis, fotogallerier, e-butiker och mycket annat med ett par klick i kontrollpanelen.

International Domain Registration
Gratis webbhotell när du registrerar en domän
Kan vara ett prisvärt alternativ om du vill använda några av de nyare domänerna som stockholm, berlin o.s.v. I detta paket har du obegränsad plats, obegränsad trafik och över 100 one-click-installers med vilka du sätter upp en cms som drupal, joomla, blogg, forum, e-butik och mycket annat med ett par klick. Den billigaste versionen kostar 35$ om året. Det vill säga runt 333 :- per år. Dessa klarar även kinesiska tecken.

Kontakt Sitemap eller sidkarta