Hemsida för användaren
Google webbgbg.se

upp till 500:- per år

billigt webbhotell
Här får du 15 Gb plats plus en domän för 180 kronor.
Finns även möjligheter för e-butik för 78 kronor per månad. Prova en e-butik gratis. Tycker du inte den motsvarar dina önskemål är det bara att prova några av all de gratis tillägg du har till, exempelvis, wordpress, Joomla eller drupal.På webbdo har du fler möjligheter med fantastico

Du har säkerligen ett hundratal extra en-klicks applikationer som olika typer av bloggar, forum, cms, portaler som du installerar genom cPanel. Lite mer att pilla med men mycket att undersöka. Fördelen med detta webhotell är att du har många fler möjligheter att hantera php, cgi, cronjobs, phpmyadmin och att du har mer plats än på många andra webhotell. Detta är en webserver för dig som vill utöka ditt kunnande. Ovan på det har de även en duktig support om du skulle råka ut för problem. Du kan även, väldigt enkelt lägga upp en drupal, wikipedia eller Joomla. Och du, just nu ger de dig webbhotell inklusive domän för 9 kronor i månaden. De kör en kampanj på sitt webbhotell guld där du får 1500 Mb plats, 40000 MB trafik per månad, 256 Mb php minne, 352 en klicks installationer, 10 tilläggs domäner, 15 databaser(du kan faktiskt köra flera applikationer på samma databas), 1 gratis domän och mycket mer. Du betalar endast 297:- för ett helt år. Se mer här>>>
billigt enkelt webbhotell
Betala bara 149 kronor för 10 Gb utrymme, 291 script och 100 GB trafik

Här har du även plats till 5 extra domäner. Sätt upp en cms med ett klick. Som wordpress, drupal, joomla eller vad du vill. Här finns hundratals applikationer i cPanel du installerar väldigt enkelt. Och skulle du fortfarande tycka det är svårt ringer du en support som svarar dygnet runt. Här får du dock inte med någon domän i köpet.


Skapa din egen webbplats enkelt med några klick i panelen. Här har du 50 olika teman att välja på tillsammans med plugins för facebook, twitter och youtube som annonserar direkt när det händer något på din hemsida. Sätt upp en blogg enkelt och smärtfritt. Ja här finns hur mycket som helst att få upp. Billigt och med domän på köpet. Just nu endast 7 kronor i månaden första året. Är du sedan inte nöjd är det bara att byta till ett annat. Bara att sätta igång.

affiliate_link
Obegränsat med plats, databaser, trafik och plats till domäner
Du får även en gratis domän när du skriver på. Just nu är kostnaden endast 1,68$ per månad vilket motsvarar 12,50. Det vill säga du betalar endast 137,50 för ett års webbhotell där du har möjlighet att sätta upp en e-butik med integrerat betalsystem på två minuter, bloggar, joomla och mycket annat med hjälp av några klick med musen. Du får även med 100$ adwords(ökar antalet besökare från google), likadant 50$ marknadsföring på yahoo plus msn och facebook. Här finns även dygnet runt support via telefon, chat eller email. Pengarna tillbaka-garanti när som helst om du inte är nöjd.

gratis doman for livet
Gratis domän för livet
Obegränsad plats, plats för 6 domäner, fri bandbredd, över 100 scripts i softocoulus med vilket du installerar bloggar, forum, wikis, fotogallerier, e-butiker och mycket annat med ett par klick i kontrollpanelen.

International Domain Registration
Gratis webbhotell när du registrerar en domän
Kan vara ett prisvärt alternativ om du vill använda några av de nyare domänerna som stockholm, berlin o.s.v. I detta paket har du obegränsad plats, obegränsad trafik och över 100 one-click-installers med vilka du sätter upp en cms som drupal, joomla, blogg, forum, e-butik och mycket annat med ett par klick.

Kontakt Sitemap eller sidkarta