prisvart och anvandarvanligt webbhotell, subdomaner, mysql databas, frontpage extensions, du installerar blogg e-butik eller cms med tre klick

Webshop eller e-butik mellanklass


Google
webbgbg.se
    Denna webbplats använder cookies, genom att använda denna sida godtar du att jag och olika webbplatser kan spåra din aktivitet på denna webbplats. Läs mer här.

Dessa e-butiker kostar mellan 70 och 700 kronor per månad. Jämför det med en butikslokal eller ett lager. Du kan sitta hemma vid datorn och sälja, teoretiskt, hur mycket som helst.


Detta är butiken för dig som vill ha allt iordning innan du sätter igång. Här ordnar webhotellet logotype, design, webshop med enkel produkthantering, betalväxel, VISA/mastercard, bank, paypal, payson. Du har support via telefon och email på vardagar, du kan koppla din e-butik till prisjakt och pricerunner, redan förinstallerat massa googlefunktioner som analytics, webmastertools, adwords. Postens och schenkers fraktpriser redan inlagda, funktioner som gör att besökaren kan skriva omdömen, inlagd funktion för nyhetsbrev, du kan lägga in valfritt antal produkter, du kan hantera återförsäljare, du har utbildningsfilmer inlagda i butiken om du vill veta mer om vissa funktioner och hundratals andra sätt att hantera ditt sälj. Sedan sköter webbhotellet allt så att du kan fokusera på sälj. Startpris 1600:- och sedan 295:- per månad. Bara att sätta igång.

paraktisk e-butik
Här har du möjlighet att både hyra eller köpa tjänsten. Du kan ju alltid börja med att hyra butiken för 695:- per månad och sedan övergå till att köpa loss den för 8995:-. Köper du loss den har du möjlighet att placera den på vilket webbhotell du vill. Väljer du att köpa loss butiken får du uppstartshjälp och valfri designmall i köpet. Vill du hellre hyra följer det med plats på webbhotell, e-post, gratis support och hjälp med det mesta så du bara behöver koncetrera dig på själva affärsidén.


Här installerar du enkelt en opencart med ett par klick i kontrollpanelen. Du får även upp wordpress väldigt enkelt. I wordpress har du massor med möjligheter att få upp din egna e-butik. Nackelen med etta webhotell kan vara att du inte får så mycket plats. Annars är detta webhotellet jag rekommenderar för dig som aldrig kodat förut och vill ha mycket för pengarna.

Web.com ShoppingCart
web.com shoppingcart

är en lösning med inbyggda funktioner för att sprida ryktet om din butik via mail och rss flöden. Exempelvis om du vill synas på jämförelsesiter som prisjakt, pricerunner och så vidare. I den enklaste lösningen har du möjlighet att lägga upp 20 artiklar. Den enklaste kostar $20 per månad vilket motsvarar cirka 120 sek i dagsläget. Här har du också många mallar du kan använda för utseende. Skillnaden mot de andra är att du kan även ändra i stylesheet för att förändra färger och utseende i mallen. Stylesheet är något du kan läsa mer om på html-skolan>>>

Prova en demo i en månad utan kostnad. Klicka här>>>.

Instant Web Design Quote
På webbgbg.se hittar du tre prisklasser på e-butik:
budget eller gratis webshop. Open source. Billigt men kräver lite mer arbete.
office
flera prisvärda alternativ. Från 200:- i månaden.
proffessionell
för dig som vill satsa på riktigt. Från 400:- i månaden
billiga prisvarda webbhotell
Webbhotell med php
bygger oftast på linux med apache server. Fördelarna är många. Du har bra, billig MySQL och kan enkelt sätta upp din egen community,forum, blogg eller e-butik med fantastico i cPanel.
De flesta nya webbhotell med php har även frontpage extensions så att du kan använda detta webbredigerings-program till fullo.
Andra lösningar kan vara ASP men de blir oftast lite dyrare.

Webbdesign
budget
Med ett enkelt program får du upp din design på två minuter.
office
Flera prisvärda alternativ för dig som är ny
proffessionell
Är till för dig som vill lämna över allt och bara ägna dig åt att sälja.
wordpress teman
ger inspiration. Många färdiggjorda teman.
  
 
Kontakt