iPhone 12 har superkvalitet – köp begagnad och spara pengar

Alla som har använt en iPhone 12 vet hur smidig och snabb den är, oavsett vilken minneskapacitet du väljer. Den är dessutom behagligt smal och har alla IT-funktioner du behöver. Om du väljer den som har mera minne kan du ha en mindre inspelningsstudio i den som ger riktigt vassa videos att lägga ut på sociala media. iPhone 12 är så bra att den närapå fungerar som en persondator.

Vad är det bästa med iPhone 12?

Det bästa med iPhone 12 är den höga kvaliteten. Detta gör att du lika gärna kan köpa en begagnad iPhone 12 som en ny och fortfarande få en högklassig mobiltelefon. Frågan är vart du kan få tag i en begagnad iphone 12 som är inspekterad och certifierad?

En av de ledande leverantörerna av renoverade iPhones är mResell. Här finns också flera olika alternativ att välja mellan – om det är en 12:a du ska ha finns den i både max-och ministorlek. Du kan hålla koll på mResells sajt och se vilka modeller som finns inne just nu.

Trygga, renoverade och noga utvalda

mResell.se erbjuder inspekterade och certifierade iPhone 12:s med 12 månaders garanti och två veckors kostnadsfri returmöjlighet. Hos mResell.se har alla Apple produkter som återanvänds blivit rengjorda och renoverade av certifierade Apple tekniker – detta gör att du kan känna dig trygg. Batterier, skärmar och knappar byts ut efter behov för en helhet i toppskick. Alla iPhones har den senaste versionen av iOS, även en äldre modell utrustas med denna för att det ska vara enkelt att surfa på internet eller använda appar, gå igenom fotografier eller annat du vill göra. Det som också är bra med mResell är att alla detaljer för varje enskild iPhone listas så att du kan jämföra dem sinsemellan. Det kan vara så att du exempelvis har vissa tekniska behov eller kanske söker en iPhone i en speciell prisnivå.

Hög kvalitet på begagnade iPhone 12 hos mResell

Garantin hos mResell är förstås perfekt när du vill köpa en begagnad iPhone 12, därför behöver du vara ganska snabb om du hittar något du gillar på deras sajt. Sortimentet ändras hela tiden och mobiltelefonerna säljs ibland med ljusets hastighet. Många gillar iPhone 12 eftersom den har hög upplösning på 2532 x 1170 och har en supermodern AMOLED-teknik med dubblerat antal pixlar i skärmen som ger hög kontrast, snygga färger och överhuvudtaget en underbar visuell upplevelse. Tekniken baseras på enskilt upplysta pixlar som man kan stänga av helt och hållet för att ge riktig svärta i bilden. Ljusstyrkan är också mycket bra.

Miljövänligt – byt in din gamla mobiltelefon

Gillar du iPhones ska du definitivt ta en titt in på mResell.se. Du hjälper dessutom miljön genom att återanvända en begagnad iPhone 12 istället för att köpa en helt ny. Återvinning har mycket stor betydelse för vårt gemensamma miljöansvar. Det är också en utmärkt möjlighet att ”byta in” din gamla mobiltelefon samtidigt som du investerar i en ny renoverad mobil.