Hemsida för användaren
Google webbgbg.se
 • Denna hemsidan använder cookies och genom att besöka denna webplats måste du godkänna detta. Om inte så var snäll och hitta någon annan webbplats. Du kan stänga av för cookies i din webbläsare. Se mer här>>>
 • Fantastico brukar du hitta på webbhotell med apache och cPanel.

  Numera brukar du även hitta en liknande lösning kallad softocoulus

  Jag vet inte vilken jag tycker verkar bäst men några föredrar softocoulus. Du hittar en demo ute på softaculous.com/demos var du ser alla de hundratal av applikationer du installerar enkelt genom panelen.

  Själv har jag använt denna plus fantastico till en massa hyss och applikationer.

   

  Drupal är ett färdigt system du installerar från fantastico vilket innehåller det mesta. Här finns flera färdiga teman att använda. Några laddar du hem och sänder upp på webbservern.

  troligen det bästa valet idag
  En variant kallad Danaland hittar du på göteborgshumor.se >>>

  Precis som med wordpress har du färdiga mallar för utseende liggande i installationen. Du kan även hämta gratis mallar ute på drupal.org . Den mallen vi försöker oss på här är en danaland. Denna innehåller ett bildspel i toppen bestående av 3 bilder. Du kan själv lägga till fler bilder genom att ändra lite i den div som byter bilder i templaten.

  Läs mer om hur du bär dig åt här>>>

  open cart gratis e-butik
  fjernsyn.se, en variant på gratis en e-butik gjord med open cart

  Open cart hittar du i softocoulus och några gånger även i fantastico eller som one-click installer på webbhotell som Loopia

  gratis forum
  phpbb forum
  är även den en applikation du installerar enkelt. Denna kan kräva lite mer om du vill designa själv. Brukar annars gå att lära sig ganska snart.

  wordpress en bra blogg
  Wordpress är en variant på blogg du kan använda. Se mer här>>>

  mambo ordnar allt
  En standardversion på Joomla hittar du här>>>

  cubecart en gratis e-butik
  Cubecart är en gratis e-butik du får från fantastico

  gör hemsidan själv billigt
  Nucleus
  Ett snyggt blog-script där du har många möjligheter för utseende, administrera användare, nyhetsbrev och mycket mer. Du skriver som i ett office-program. Användbart för dig som enkelt vill kunna uppdatera din hemsida själv.
  gratis cms med joomla
  Joomla
  liknar mambo då de har båda möjligheter att göras om till e-butik och innehåller blogg, forum plus allt annat i en cms.
  phpformgenerator är en applikation som skapar dig ett mailformulär. Tyvärr har man inte fler språk än engelska men kan användas innan man får upp något annat.

  Kontakt Sitemap eller sidkarta