Hemsida för användaren
Google webbgbg.se
 • Denna hemsidan använder cookies och genom att besöka denna webplats måste du godkänna detta. Om inte så var snäll och hitta någon annan webbplats. Du kan stänga av för cookies i din webbläsare. Se mer här>>>
 • Shared eller delad server

  Är en ganska ekonomisk lösning för många genom att dela samma webserver drar du ned kostnader som ip adress, hantering och skötsel av webplatsen.

  Oftast får varje webplats en egen partition och kan då själv hantera sin egen webbplats och alla script som ligger på denna. Sedan ligger det ju förstås en systemadministration som tillhandahålls av ägaren. Delad server är populärt bland användare som vill slippa hålla i allt för mycket utan bara kunna ägna sig åt att skriva och designa sin plats. Idag har du ju massor av tekniker för att hantera partitioner eller webbplatser ute på nätet vilket gör att du får mer plats idag än för bara några år sedan. Med en egen delad server har du möjlighet att sälja webhotells paket till många och har oftast bättre möjlighet att administrera utan för mycket kodande. Delad webplats kan konfigureras på två sätt. Antingen genom IP baserad dedikerad hosting där användarna får varsin ip adress där du har möjlighet att registrera ditt domännamn till en bestämd ip adress. Med namnbaserad menas att väldigt många domäner delar på samma ip adress vilket oftast är billigare och något som har använts väldigt länge. Det finns några nackdelar med namnbaserad server som delas och det är att de är inte lika säkra som ip baserade. Även om du kör SSL(vill säga din webbadress startar med https:) så får du inte en lika säker webplast då frågan(handshake) som sänds till servern, vilken delas av många, besvaras från den gemensamma servern. Det finns några lösningar som SNI vilket står för Server Name Indication och tillåter många protokoll att användas på samma server samtidigt som du kan använda en IP adress utan att avslöja alla domännamn på samma server.

  Beställ här>>>

  Dedikerad server från 15:- /månad

  massor av möjligheter, endast 15 kronor i månaden för 20 Gb plats, 50 ssl certifikat och mycket mer
  Affordable prices and stellar support at Namecheap

  Här har du massor med paket att välja på. Här finns även återförsäljarkonto från 12,95$/månad.

  Hosting for 1 buck!
  Här har du från 1$ för tre månader till enterprise cloud hosting 199$/månad. Här ingår även ett återförsäljarpaket med vilket du kan tjäna bra med pengar.

  Kontakt Sitemap eller sidkarta