Hemsida för användaren
Google webbgbg.se
 • Denna hemsidan använder cookies och genom att besöka denna webplats måste du godkänna detta. Om inte så var snäll och hitta någon annan webbplats. Du kan stänga av för cookies i din webbläsare. Se mer här>>>
 • Webshop eller e-butik för nybörjaren med låg budget

  Dessa e-butiker kostar mellan 10 och 84 kronor per månad. Jämför det med en butikslokal eller ett lager. Du kan sitta hemma vid datorn och sälja, teoretiskt, hur mycket som helst.

  Just nu erbjuder loopia dig 75 Gb webbhotell med massor av lösningar för en funktionell e-butik . Enklaste är att använda deras tic-tail eller wordpress(blogg) med woocommerce.

  Sell online with Volusion
  E-butik på one är billigt och enkelt om du använder 1-click installer för wordpress

  Du installerar sedan woocommerce gratis där du har alla betalmetoderna klara som Klarna, Payson, DIBS o.s.v. Detta gör att kunden klarar att använda sitt kreditkort när de handlar. Woocommerce var det populäraste e-handelstillägget till wordpress förra året och det ser ut som om det ökar ännu mer. För att få in detta tillägg går du till tillägg i kontrollpanelen(inloggad som administratör förstås) och söker woocommerce. För att göra det enklast väljer du även att installera wothemes teman som du söker efter under utseende.

  Idag har du möjlighet att få upp en open-cart, wordpress med woo-commerce, magento plus ett flertal till.


  Här sätter de upp en färdig wordpress blogg efter du valt vilken template(utseende) du vill ha. Fördelen med denna är att du får gratis SSL(https:) med i paketet.
  Så snart du fått upp den hjälper supporten dig med woocommerce tillägget vilket du kan använda för att köra e-butik via bloggen. Idag bör du köra SSL säkring på din e-butik då detta blir allt viktigare för din säkerhet på nätet. Google väljer även SSL-säkrade domäner före de som inte är säkrade.

  Kontakt Sitemap eller sidkarta