Hemsida för användaren
Google webbgbg.se
 • Denna hemsidan använder cookies och genom att besöka denna webplats måste du godkänna detta. Om inte så var snäll och hitta någon annan webbplats. Du kan stänga av för cookies i din webbläsare. Se mer här>>>
 • Webshop eller e-butik för dig som kommit igång

  Nu handlar det om att sälja och få de funktioner du behöver för att få din affärside att löna sig. Dessa e-butiker kostar mellan 70 och 400 kronor per månad. Även detta är väldigt billigt om du jämför det med en butikslokal eller ett lager.

  massor av plats fentom kronor
  Loopia erbjuder idag 75 Gb plats för 84:- i månaden
  Här installerar du enkelt en opencart eller tictail butik med ett par klick i kontrollpanelen. Du får även upp wordpress väldigt enkelt. I wordpress har du massor med möjligheter att få upp din egna e-butik.

  Butiken är enkel att hantera och kräver inga kunskaper om programmering eller kod. Du kan prova en demo se mer hä

  r> >>

  billig ebutik med paypal, visa och alla betalningar fardiga
  Din egna e-butik för 129:- i manaden
  egensajt.se har man optimerat denna typ av e-butik för att ladda snabbt och lätt både för mobila och större datorer. Detta vill säga att du även får de 75% som enbart surfar mobilt idag. Prova 30 dagar utan kostnad. Fördelen med att låta tekniker ta hand om din e-butik är att du har professionell hjälp att hantera säkerheten. Det före kommer alltför många id stölder och hackanden av kreditkort och inloggningar idag vilket kräver att du håller alla uppdateringar iordning.

  Sell online with Volusion
  Volusion
  Detta är en e-butik med allt klart för försäljning. Här kan du ta betalt med visa-kort, pay-pal, google och en hel del annat. Du har ett par hundra mallar du kan välja mellan för utseende och en support som är öppen dygnet runt alla dagar på året. Just nu får du denna lösning för omkring 140 sek per månad och då ingår allt som säkerhet, uppdateringar, synas på nätet och allt annat du kan behöva. Skriv på för en demo, kostar ingenting.


  Yahoo! Merchant Solutions - Grand Opening 180x150Starta din butik för 10$/månad
  Detta är butiken för dig som vill sälja över hela världen. Antingen som resebyrå, konsultverksamhet eller något annat som hela världen vill åt. Kunde även vara något för dig som importerar varor från utlandet. Med yahoo syns du överallt, även fjärran östern som Kina och Japan då dessa hjälper dig med sökmotoroptimering i dessa länder.

  Lägg upp din egen lättskötta e-butik för 70:- per månad. Svårare än så här blir det inte.

  Kontakt Sitemap eller sidkarta